OLYMPUS DIGITAL CAMERAHans van den Kieboom (1956) is geboren in Raamsdonk, en woont sinds 1979 in Nieuwendijk (N.br.).

Sinds juni 2008 werkt hij met zijn eigen organisatieadviesbureau teneinde de opgedane ervaringen te benutten ten behoeve van andere organisaties.

0032SAls bedrijfskundig manager met 10 jaar managementervaring en meer dan 30 jaar werkervaring in technische industriële organisaties. Heeft dit geresulteerd dat hij een daadkrachtige, doelgerichte manager is met een sterk ontwikkeld analytisch vermogen, die resultaatgericht en met aandacht voor de mensen werkt.

Hij begon zijn loopbaan bij RVS app. fabriek (thans RVSA) waar hij opklom van plaat/constructiewerker tot Hoofd-Productie met MT-functie. Daarna is hij werkzaam bij Silca Apparatenbouw. Hier zette hij als Hoofd Productie een complete nieuwe RSV afdeling op.

0010S

De Oosterhoutse Mallen Fabriek had baat bij de reeds opgedane ervaring. Hier was hij werkzaam als Hoofd Productie, in een zelfstandige managementfunctie met rapportage aan directie en aandeelhouders. Onder zijn leiding werd het gehele proces van tijdig uitleveren met kwaliteitsbewustzijn werken herzien en de samenwerking tussen verkoop en productie geoptimaliseerd.

0005SNaast het hebben van een drukke baan is hij in oktober 2002 gestart met de HBO studie Technische Bedrijfskunde aan Fontys Hogeschool te Eindhoven.
De studie werd in april 2005 succesvol afgesloten met het ontwerp van een bedrijfskundig ontwerpmodel waarmee men een relatie kan leggen tussen kerncompetenties van de organisatie en van de medewerkers.

Juni 2005 – April 2007 werkzaam bij Van Andel Industrial BV en van Andel Fittings BV als Hoofdproductie met als MT-lid verantwoordelijk voor de totale output van de productie.

Na veel ervaring opgedaan te hebben met o.a. veranderprocessen in diverse productie organisaties kwam de drive om de opgedane kennis breder weg te gaan zetten. Zo kwam hij te werken bij YACHT als interim professional. Daar kwam al snel het gevoel van een juiste keuze en werd vrij snel een volgende stap gemaakt naar zelfstandigheid.

Referenties